Saturday, November 27, 2010

Blog Personal Lelaki pilihan


Dengan ini diumumkan...peserta bertuah bagi Blog Personal Lelaki Pilihan yang telah di'vote' oleh Cik Ila adalah....

Taraaa!! Ramai yang kenal kan?Tiba-tiba rasa nak promote pulak blog ni.Sesuai sangat la bagi student-student buat contoh.Ala-ala macam Fazley Yaakob laa.hahaha.Kenapa pilih dia?Tak tau la,rasa nak vote dia,tekan jela vote.Lagipun,abg eq ni boleh dikatakan blogger yang otai ----> bak kata abg Ben Ashaari kita tu.
Masa awl-awal jadi follower abg eq dulu,benda pertama yang terlintas kat fikiran Cik Ila,muka abg eq lebih kurang dengan Norman Hakim.hahahahaha.Best gak muka sama macam artis ni kan.Untung-untung,ada la jugak yang cakap,"Entah-entah dia sedara Norman Hakim".Hahaha.Apa-apa pun,Gud Luck untuk Abg Eq dan semua yang tercalon.Cik Ila belum pun vote lagi untuk kategori lain.Nanti-nanti la dulu ye.Nak habiskan final exam sampai 4 Dis ni..Hmm..nak blogwalking pun tak sempat,teringat paper yang menakutkan.

Boleh klik kat sini kalau nak view blog abg eq...

Untuk yang nak mengundi/tukar undi..
http://bpm-undi.blogspot.com/

3 comments:

Pencacai Alim said... Reply To This Comment

aah baru prasan..mmg ada gaya

hamzah ian said... Reply To This Comment

fuhyooo.. bro eq

eqbalzack said... Reply To This Comment

hihi...tq zarryn..terharu ni...