Friday, November 12, 2010

Kisah Cinta saya dahulu.

Semua boleh baca kan?Hmm..Sama lah nasib dengan diriku ini.Kuang3.Sekarang study week,tapi kat mana nak serap semangat untuk study? Ohh kesian.Tak tau la apa masalah.Semenjak bermasalah ni,hilang segala mood untuk study.Sama macam pic tu la,

ENGINEERING BOYS NEVER OPEN THEIR TEXT BOOK!!!

Ohh.wow! Memang pun! Mana ada student engineering yang rajin bukak text book.Err,pernah ada ke text book?Reference book ade la kot.Apa yang Cik Ila nak cakap,girls pun sama,semua malas.Lagi-lagi Cik Ila ni.Mengadap berguni-guni jenis soklan ade ler.solution pulak segala bagai jenis cara.Orang ni guna lain,orang tu guna cara lain.Ingat ada satu rumus je ke?Banyak gila kot!!!!Time exam,buat 2 column jawapan,nahh! Encik lecturer,sila pilih jawapan mana satu yang betul!!!haha-----> selalu buat!

Final start 22/11/2010 sampai 4/12/2010 ni.Habis laaa!!! Jeles pulak kat si SyerAgH ni..dah abis final.Ohh,blog mungkin berhabuk lepas ni.konon study! Wish me luck,okeh?

1 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said... Reply To This Comment

jangan malas2 cik ila..

Jom vote cerita kreatif saya kat http://www.benashaari.com/2010/11/mari-mengundi-jangan-persiakan-undian.html