Sunday, November 21, 2010

Student boleh buat apa dalam 1 malam sahaja??

Apa benda yang student boleh buat dalam 1 malam sahaja???Agak-agak korang,apa dia?
Jawapan Cik Ila senang je....
*
*
*
*
*
*
*






STUDY LAST MINUTE!!

Bukan benda biasa lagi.Ramai kot biasa buat.Notes berapa banyak page,tapi dapat summarize dalam masa 1 malam je kan? Dengan erti kata lain,"Tu la,dulu ketegaq tak mau study,kang dah kalut?" **ketegaq=Degil**
Buat masa sekarang ni,kiri-kanan Cik Ila semua tengah study.Cik Ila?hmm,tulis blog,bagus!
Time exam nanti,jawap jela ape yang ada dalam blog ye Cik Ila.Marah diri sendiri!!!

Lecturer selalu cakap;
"Apa susah.Cuba kamu bayangkan,kamu ambil SPM,belajar 2 tahun..memang la susah nak score! Sekarang kamu belajar 1 semester=4bulan,sepatutnya boleh senang-senang dapat A!!"


Sekarang demam exam.Ramai jugak student U lain dah habis.Cik Ila baru nak jenguk 1st paper Isnin ni.Harap-harap tak ada la tension sangat.Kepada semua yang view post ni,jangan lupa doa untuk Cik Ila ye... :)



1 comments:

SyerAgh said... Reply To This Comment

totally agree.. haha study last minit lg bnyak masuk dari study hari2.. kan? kan?