Monday, December 6, 2010

Blog Baru (2010) Pilihan

Hari tu baru je mengundi kat blog ni.Tup-tup ada entri baru khas untuk mereka-mereka yang baru dalam penulisan blog.Join jela kan,tambah kawan-kawan baru.Yep.Cik Ila orang baru dalam Blogspot.Sebelum ni hanya penulis jalanan di Wordpress dan jugak Blog kat Friendster (sekarang Friendster dah tak femes,nak bukak pun fikir 2,3 kali).Jom la join Blog Baru Pilihan ni,boleh tambah ramai kawan,boleh dapat banyak info dan macam-macam lagi.Silap-silap boleh bertemu pujaan hati.Siapa tahu kan? :)

Blog ni,DarLing AnGeL dah ada sejak Mei 2010.Entri mula-mula sekali bertarikh 17 Mei 2010 yang bertajuk Minda Bercelaru.Kenapa minda bercelaru tajuknya? Sebab time ni tengah pening-pening fikir,nak terus guna Blogspot atau nak handle 2-2 blog,Blogspot+Wordpress.Agak bercelaru.Bila habis fikir,takpe la Cik Ila majukan dulu Blogspot untuk kawan-kawan memandangkan Wordpress lebih kepada personal blog.Blog Cik Ila ni nak kata personal pun bukan,tapi lebih pada random.Rasa nak menulis,ada la new entry,rasa tak de idea, Cik Ila tulis je apa-apa info yang Cik Ila jumpa kat mana-mana.Sharing is Caring tu penting! Ok,kepada yang berminat nak join Blog Baru (2010) Pilihan ni,anda boleh klik sini;
 
 

4 comments:

KimiCnoL said... Reply To This Comment

Salam..GOODLUCK k!! ;))
JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
"1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

.::: Princess MOMOY :::. said... Reply To This Comment

TAHNIAH tercalon di BPPM !
Salam perkenalan. Momoy datang support kawan-kawan

Dear tolong support Momoy dari kumpulan 10 juga yer No. 382 di BPM yer. Much thx
MY RECENT POST : ETUDE HOUSE - Korean Cosmetics

Jangan lupa VOTE Momoy di BBPM No. 382 !!

Tempoh Mengundi No. 382 !!

shahjiehan said... Reply To This Comment

http://shahjiehan.blogspot.com/

.vna erman. said... Reply To This Comment

hye
blog walking
feel free to follow my blog
http://www.vnazone.blogspot.com