Saturday, December 18, 2010

Timbang berat blog versi ke-2!

Hari tu dah buat entri pasal ni.Hari ni buat lagi.Ye! Timbang berat blog kembali lagi.Dulu gemuk,sekarang makin kurus lagi.Kawan-kawan..website timbang blog kali ni lain dari yang dulu.Tapi keputusan nya,blog Cik Ila lebih kurus murus! Rasa bangga tiba-tiba.Tak dapat badan kurus,blog kurus pun jadi la.Hasilnya ;

Okeh.nak tengok mana satu?

Tapi kan,ekceli -----> koya! Tak paham jugak tengok benda alah ni.Reti tengok saiz je padahal.Kalau nak compare dgn website lagi satu,yang Cik Ila buat dulu..99kB....so,yang ni lebih kurus la kan? ( Boleh tengok previous2 punya entri,ok)
Ahhh..siapa boleh tolong explain cket pasal benda2 kat atas ni.Diulangi saya hanya reti tengok saiz je ok!So,macammana ni..kategori blog,kurus ke gemuk?Saya dah buang segala widget bagai.Kalau tak,dulu ade cartoon kat side bawah..dia cakap.."Hai..follow me!"..hehehe

4 comments:

misz myza said... Reply To This Comment

hehehehhee.. x fhm jugakk.. tp link ni, lagi senang nk fhm kalo nk timbg berat blog...

http://www.iwebtool.com/speed_test

Cik Ila said... Reply To This Comment

@myza : aah..aritu cik ila gune yg tu gak..haha

yatt said... Reply To This Comment

hahaha timbang berat blog pun ada... mmm kena try ni.. :-)

Cik Ila said... Reply To This Comment

@yatt : aah..timbang la..kdg2 follower bgantung pd blog gk nk blogwalking..kalu berat..dia tutup laa...hehe