Thursday, December 23, 2010

Hulurkan tangan,ringankan beban.Tolong laaaaa!!

Okeh,korang semua tengah cuti kan?
Saya tak! Saya dah bukak sem sejak 20 Dis 2010.
Sedih?Ohh bukan.
Tak aci? Ada la sikit,sebab orang lain duk cuti tapi yang duk sini duk kalut dengan kelas!
(Padahal kelas tak banyak pun).
Kenapa start awal?Sebab bulan 5 ni nak praktikal.Ada siapa-siapa nak promote tempat LI tak?
Nak mintak banyak-banyak ni.Kot-kot la ade blogger nak offer tempat kerja dia ke yang mana ada department utk student engineering??
Huarghh..

p/s : Siapa nak promote tempat kerja dia,silakan! :)

3 comments:

Mohamadazhan hjDesa said... Reply To This Comment

smoga dpt tmpat keja yang baik :)

cik EPAL said... Reply To This Comment

hope dapat tempat kerja yang bagus.


p/s: ada link blog tu tak yang tiru entry tu?

Cik Ila said... Reply To This Comment

@Mohamadazhan : Tq.. :)

@cik EPAL : tq.. link tu tak pasti la..sebab bukak pn,juz tgk2 cmtu je..