Monday, December 6, 2010

Hang mai tang mana.Habaq mai!


Godek punya godek Nuffnang,jumpa pulak kata kunci aneh ni..AKTRES TAKUT LIPAS..Kuang3.Rasanya hari tu ada buat entri pasal Lipas.Tengok-tengok ade pulak kunjungan dari kata kunci AKTRES TAKUT LIPAS.Hang mai tang mana.Sebelum ni tadak pun!! Apa-apa tu,jutaan terima kasih kepada pembaca setia kat blog ni.Walaupun ada silent reader yang sentiasa datang menjenguk dan pasif sangat-sangat,tak mengapa lah wahai sahabat.Takkan nak paksa follow memollow pulak kan.Tu masing-masing punya hak.Walaupun follow memollow tu salah satu kaedah untuk meng'hot'kan traffic,dan kadang-kadang ada yang terpaksa follow (dalam hati taknak follow pun sebenarnya),tapi disebabkan nak meraih traffic yang mengancam,terfollow jugak akhirnya.Tak kisah lah.Janji semua orang happy dengan blog masing-masing. :)

1 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said... Reply To This Comment

tu la kan kdg2 tak terjangka keywords yg link ke blog kita

apapun salam Maal Hijrah untuk cik ila