Friday, December 24, 2010

Pernah jumpa kembar korang?


Orang kata,kat dunia ni ada 7 persis muka yang sama macam kita.Emm,tak payah cari jauh-jauh rupanya.Dekat pun dah jumpa.Pengalaman duk kat sini,rasanya dah 4 kali orang jumpa muka sama macam diri ini (ayat perasan lebih!)

Ayat-ayat yang macam fitnah memang banyak(macam jela).Umpama nya,orang cakap terjumpa aku kat situ,kat sini,sedangkan tak pergi pun.Ahh..sedih.Kan fitnah namanya tu! hahaha.Tapi cukup kesian.Sebab apa? Sebab dia silap orang.Rasa nak gelak segelak-gelaknya.Wahaha..salah orang!
Dalam kuliah pulak dulu,pernah campur kelas dengan kos lain,tapi lecturer tu ingatkan yang datang tu aku!Rupanya budak lain.Tapi kesian pulak aku time tu.--> kantoi la aku tak datang kelas sebenarnya! Kesian jugak kat Puan Lecturer, Wakenabeb tiba-tiba! hahaha

Baru-baru ni jumpa lagi sorang.Tak tau la muka sama tang mana.Orang yang cakap.Layan jela! So,kesimpulan.Seronok jugak ada pengalaman macam ni.Dapat tengok reaksi muka orang yang salah orang.Hahaha--->Gelak nakal,tapi tak jahat!


Hai semua.kitorang sama tak?hehe





 

6 comments:

Faiz said... Reply To This Comment

dh jumpa 4 tu ok la..hehe..tggl cr lgi 3 je..

p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

Azwan Aziz said... Reply To This Comment

xpenah jumpa, tp kalo jmpa pun wat xtau jek...hehe

Mohamadazhan hjDesa said... Reply To This Comment

macam pernah jumpa la muka sama,hehe,mungkin kembar ke 5 kot.hehe pelanduk dua serupa kot.hehe

Cik Ila said... Reply To This Comment

@faiz : sama2..hehe..ish..tak pyh cari..nnti jumpa sndri kembar tu.ahaha

@Azwan : buat2 xtaw je..haha

@Mohamadazhan :pelanduk ada kat mana2 je tu.hehe

shahjiehan said... Reply To This Comment

xpnh jumpa ler~

Muhammad Zulhaizer said... Reply To This Comment

Usually orang cakap tu coz muka kita nie iras2 je.. kalau ada yang sebiji sama detail muka pun tu pun satu dalam 1juta orang kita dapat cari.. Hehe..

sy belum pernah jumpe lagi la.. tapi orang ckp sy iras2 benjy.. ye ke tak ntah la.. layan kan je.. dah la dia wat hal kes dadah tu.. wat malu.. Hehehe..