Sunday, December 5, 2010

Detox Foot Patch tak berkesan??Anda ditipu?

Betul ke?
Okey,sebelum ni,Cik Ila pernah buat story pasal Detox Foot Patch kan?Hari ni nak keluarkan balik topik ni.Bukan apa,Cik Ila memang pernah guna dan kebanyakkan orang pun pernah guna jugak kan Foot Patch ni.Tapi,pasti ke benda ni betul-betul berkesan atau setakat umpan je? Mintak maaf dulu kalau ada pembaca atau pun blogger yang jual atau terlibat secara langsung/tidak langsung pasal benda ni.Bukan nak kutuk ke apa,tapi nak dapatkan kepastian blogger-blogger lain.
Cik Ila pernah pakai berturut-turut untuk 5 hari.Apa mengejutkan,hasilnya sama,tak ada beza langsung dengan hari mula-mula pakai.Dalam hati fikir, "Aphal banyak sangat toksin dalam badan aku ni,mau beratus-ratus kena pakai ni!!"...
Mula-mula fikir positif je,sampai sanggup mengaku diri banyak toksin kann!! hahaha
Bila lama-lama tu,fikiran kembali ke negatif balik.Kawan-kawan pun mula persoal pasal benda ni.Dapat pulak testimonial kurang enak dari kawan-kawan;


  1. "Aku bukak benda tu dedah kat udara,pun hitam jugak,siap bau macam tembakau rokok lagi!"
  2. "Hari tu si ^&&**$^& cuba letak Foot Patch atas gelas yang ada air suam,pun hitam jugak"
  3. "Aku tampal kat dinding,pun hitam jugak!"
  4. "Aku pakai dekat 10 pasang,takkan takda kesan langsung?"
Hmm,tu semua testimonial kurang enak didengar.Kawan-kawan dan blogger-blogger lain,korang macammana pulak?

p/s : Cik Ila percaya kalau produk yang macam Kinohimitsu,sebab kualiti terjamin.Lain-lain,tak pasti!!!

4 comments:

nur said... Reply To This Comment

cik ila.. haritu pun ada baca pasal ni

ALL IN CONTEST

mush said... Reply To This Comment

hurrmmm da terbaca pasal ni gak, ada persatuan luar negara la, dah banned produk detox ni , brand apa tah, tak ingat pe URL blog tu....

MUSH

saya_arief said... Reply To This Comment

xpenah try pown ag..
hahaha..

Wan Gerrard said... Reply To This Comment

mungkin kena pakai lama2 dulu kot, ntah tak tau la..pakai 2 kali je, pastu tak pakai sebab mlas nak beli..kejap mungkin tak nampak effect die kot =P