Monday, December 20, 2010

Kepada semua blogger..tengok ni..

Hari ni nak kongsi sesuatu dengan semua blogger..
Tak kira yang baru atau lama.
Apa salahnya kan,dapat jugak tau sket2 info,sambil belajar.
Okeh,tadi ada blogwalking kat beberapa blog.
Ada yang ok,ada yang sederhana..
ahh..lantak la yang tu tak kisah.Tapi satu ni je...
TOLONG PASTIKAN WIDGET TAK MENGGANGGU!!!

Sebab apa?Cuba tengok ni..
Maaf pada empunya blog
Agak-agak korang,mengganggu tak?
Nampak kan kesan dia.Ni untuk blogger yang suke letak shoutbox hanging kat tepi tu.
Innit punya box tu sangat mengganggu,walaupun boleh minimize,tapi tetap gak ganggu.
So,bila blogwalking,nak jerit kat situ dah malas----> macam Cik Ila! hehe
Harap-harap,blogger yang baca entri ni boleh sampaikan kat blogger yang lain pulak.
Kita sama-sama blogger,mesti saling berinteraksi,kan kan kan??

3 comments:

a'im said... Reply To This Comment

itulah pasal..sekrang macam2 dah ada...so makin banyak laks benda alah yang timbul

Osman said... Reply To This Comment

saya pun pernah kena haha :D

rieyana ynn said... Reply To This Comment

yana belum penah lg...;d