Sunday, December 19, 2010

Tron Legacy -- best dan berbaloi tengok kat wayang!

Oleh kerana kebusanan melampau di sini.Saya dan kawan-kawan cabut lari ke panggung wayang tengok cerita Tron Legacy! Yes,btul orang cakap 5 star untuk cerita.2jam memang berbaloi habis.Sape plan nak tengok cerita Hantu Kak Limah tu,cancel la wei..tukar cerita.(tapi yang dh tengok hantu K.Limah tu,takpelah kan?hehe)

Program yang best gila!

watak Sam Flynn - Gerrett Hedlun yang hensem bangat!
Design cantik!
Dunia grid dalam software
Light cycle

Olivia Wilde


Pakat mai ramai-ramai tengok cerita ni.Satu family boleh tengok.Semalam sesak teruk sebab cerita ni semua nak tengok.Jangan lupa pastikan panggung yang korang tengok tu ada version 3D...Kalau tengok yang version 2D,kurang cantik sket la gambarnya.Ohh ye,pada yang berminat nak tau jalan cerita nya,boleh tengok kat sini dan baca;


p/s : Berbaloi-baloi..Kagum dengan design software tu,hebat! Macam mana la boleh terfikir idea cipta design tu.bagus! :)

2 comments:

mr_mrs mikko said... Reply To This Comment

mmg tiada niat mo tgk hantu kak limah tu...
tron!!!
tron!!
hahaha.. 5 star!

Cik Ila said... Reply To This Comment

mikko : yeahh... star! :)