Wednesday, December 8, 2010

Blog korang berat,malas nak bukak.Loading lama sangat!!!

Sebenarnya kan..
tau tak?
kelajuan internet tu mempengaruhi Cik Ila untuk menulis blog.
Bayangkan lah,bila time maghrib2 macam ni,baru laju..Pukul 8 kang,dah.ting tong.
Sabar jela!
Lepas bangun subuh,mak aii..klik sekali,terus keluar..sampai pukul 9 lebih...ting tong dahh.
Cerita pasal laju,Cik Ila sempat menjelajah ke blog orang femes Miza Yusof.
Excited bila baca post pasal Timbang Berat Blog.Dengan gigihnya,Cik Ila pun timbang jugak.Dan hasilnya;


 Masih kategori separa ringan dan separa berat.Sebab apa? Blog Miza Yusof 
lagi ringan maa..load time hanya 0.62seconds dengan size 56.79 KB!!!!
Waaaaa.Okeh.tapi kira ok la kan.Sebab dulu blog Cik Ila lagi berat.Siap ada cartoon2 suruh jadi follower la,kotak kecik Innit yang tak berapa nak penting tu la..ntah apa-apa,padahal takda efek pun!
Korang nak timbang blog jugak?Shortcut nya ada....

6 comments:

Burp said... Reply To This Comment

wahh! berat nyer~ 139kb.. paling afdal bwah 100.. :P

Miss Izah Mohamed said... Reply To This Comment

oyeahh.. kite pon ringan jugak.. hhohoh


1 missizah.blogspot.com 86.11 KB 0.22 seconds 0 seconds
;)

rieyana ynn said... Reply To This Comment

betul tu...kekadang nak cari follow dan comment pun susah..line kat tempat yana slow...;d

makdara TERdiva said... Reply To This Comment

nak timbang sekarang jugak! :)

apezs shah said... Reply To This Comment

wah ringannye kan.. nak cuba juga.

Cik Su said... Reply To This Comment

memang blog ni tak bert..bagus2..senang keje cik su nak komen