Sunday, December 19, 2010

Mereka yang glamour!

Hari ni bukak paper,tengok nama-nama orang glamour dalam ranking google.Dengar je tak cukup,sebab tak tau ranking tak syiok jugak.Yang kenalnya sorang je.Sape lagi kalau bukan Cik Hanis Zalikha.Lama-lama,jadi artis jugak la gamaknya dia..(kalau la dia nak jadi artis,tapi jadi model cukup la kot).Bersepah-sepah artis kang,takleh cari makan pulak!

Ya.dia comel dan pandai :)
 Okey,ni pulak ranking google yang semua orang sibuk duk sebut-sebut tu;

10 orang yang dicari dalam Google.

1. Maher Zain (penyanyi antarabangsa)
2. Justin Bieber (penyanyi antarabangsa)
3. Luna Maya (artis Indonesia)
4. Din Beramboi (pelakon/pelawak/penyampai radio)
5. Lady Gaga (penyanyi antarabangsa)
6. Hanis Zalikha (model/blogger/pelajar)
7. Lee Min Ho (pelakon Korea)
8. Adam Lambert (penyanyi antarabangsa)
9. Datuk Siti Nurhaliza (penyanyi/ahli perniagaan)
10. Paul Tan (blogger)

p/s : Korang bila lagi nak femes???

11 comments:

Faiz said... Reply To This Comment

mmg glamour pn..huhu..tp npe nme sy xde..haha

p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

Ain Zulaikha said... Reply To This Comment

dia orang ni dah kata artis dan pernah masuk dlm TV.. hehe tak pe, darling angel boleh jadi gak, asalkan usaha lebih yeahhhh

Cik Ila said... Reply To This Comment

@faiz : hahaha...awak bakal bertakhta!

@Ain : tak la lagi..ain zulaikha pulak kan?hehehehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... Reply To This Comment

salam
gua tak popular

Cik Ila said... Reply To This Comment

@brutalsolo :takpe..idup biar low profile..lg bagus.. :)

soffya cik bulan said... Reply To This Comment

baru nak tulis pasal nihh..hohoho

soffya cik bulan said... Reply To This Comment

ohh ye, hanis mmg artis :)

Muhamad Zaki Zafir said... Reply To This Comment

cuba tengok no 11 ke, 12 ke, mane tau ade kann.. :D

Cik Ila said... Reply To This Comment

@sofia cik bulan :haha..smlm je meletup2 org post menda ni..

@zaki : Aah kn...mane tau,no 11..no 12.hahaha

Kie-yu said... Reply To This Comment

berangan nk jadi glemer gakkkk :p

thnx singgah R4T dari innit :)

Nafisa81 said... Reply To This Comment

hanis baru berlakon satu filem kan...nampaknyer akan lebih byk la tawaran dia akan dapat dengan publisiti dr semua blogger...semalam pun kuar kat metro