Monday, December 6, 2010

Buang Tabiat kah aku?

Apa motif,apabila sedang memakai shawl dan tiba-tiba menyanyi lagu Yuna?Buang tabiat kah diri ini? Atau sedang dilanda kebusanan yang melampau apabila cuba memakai shawl walaupun tidak untuk ke mana-mana dan hanya berkesudahan di hadapan cermin?Tidak mengapalah.Asalkan tau arah tuju! haha.
Sebut pasal shawl,Cik Ila nak promote 1 blog ni.Kawan punya la.Promote ni pun untuk bantu member majukan bisnes dia..K.erna namanya.

Header pun cantik.Content blog pun menarik
Kawan-kawan yang gila shopping online tu,apa kata bukak blog ni dengan sukacitanya;


Blog ni dalam proses untuk masukkan item-item baru yang cantik-cantik.Harga pun boleh tahan la sesuai untuk golongan yang masih belajar macam Cik Ila ni.Eh,yang dah kerja pun boleh beli kalau mau,harga berpatutan compare dengan harga online yang lain.Diingatkan sekali lagi,blog ni dalam proses untuk masukkan item baru.So,tunggu..Bila-bila masa saja dari sekarang akan ada item baru!!!!  :)

1 comments:

ARC™ said... Reply To This Comment

ohmai..... mcm2 oh dah skang ni