Saturday, December 11, 2010

Mr.Bean dan keluarganya.

Time kecik-kecik,ni la salah satu cerita lawak dalam TV.Rela tengok banyak-banyak kali,tak pernah bosan.Ada kawan bagi teka-teki...

"Kenapa watak Mr.Bean tu seorang yang bodoh dan tak tau apa-apa?"


Jawapan pada soalan tu,


"Mr.Bean sebenarnya makhluk asing yang jatuh ke Bumi (ingat tak permulaan cerita,yang dia tiba-tiba jatuh kat tempat terang dengan iringan lagu tu)..Sebab tu la kat Bumi,dia tak tau apa-apa."


Entah betul ke tidak,Cik Ila tak tau.Kawan yang cakap macam tu.Tapi logik jugak jawapan tu kan?Kepada peminat Mr.Bean kat luar sana,boleh check biodata idola korang kat sini,tapi sikit jela.


Biodata ringkas;

Nama : ROWAN SEBASTIAN ATKINSON a.k.a Mr.Bean / Row.
Tarikh/tempat lahir : 6 JAN 1955 , Newcastle-upon-Tyne,UK.
Isteri : SUNETRA SASTRY
Anak Lelaki : BENJAMIN ATKINSON
Anak perempuan: LILY ATKINSON

Mr.Bean dan isteri


Anak Lelaki - Benjamin Atkinson
Lily Atkinson

 Sekarang...Mr.Bean dah tua......
*
*
*
*
*


Rambut pun dah beruban.Uncle Bean!

17 comments:

An said... Reply To This Comment

macho sebenarnye mr bean ni...

babykristal said... Reply To This Comment

ank dye sejibik muke mcm mr bean..leyh ar ganti bapak dye ;)

Fariq said... Reply To This Comment

lame xtengok cite mr.bean,,
hilang gak rindu dah tengok die kat sini.. ngee..

sarah said... Reply To This Comment

isteri beliau cantikkk! <3

shahjiehan said... Reply To This Comment

org pmpn suke laki kelakar kan~ tgk mr bean tuh...awek besusun rapat tuh...tp die mesti pilih yg cun je kan.kan

ken said... Reply To This Comment

he's funny and cool :)

fathiah said... Reply To This Comment

wow.... canteknye isteri mr.bean....... wah.....

Ciki said... Reply To This Comment

waa.. ank die rpe sebijik la..

Bazilah said... Reply To This Comment

dulu selalu ingat dia bisu tapi bile ade interview dengan press cm pelik mr.bean boleh cakap haha

azi nur said... Reply To This Comment

baru arini tau pasal femly mr.bean..hihi

SpaQue said... Reply To This Comment

idung family bean sume mancung2..kekeke

Solihin Zubir said... Reply To This Comment

hensem n lawa jugak anak mr bean eh.. hehe..

4min93~~ said... Reply To This Comment

hensem gak mr.bean nie..tp pandai wat lawak ..leh klh kan charlie chaplin..
hahaha

Emilia Emira said... Reply To This Comment

daa lame daa xtgk mr bean..
anak lelaki dye tuh memang potostet muke dye kot..haha

Ash Ralf said... Reply To This Comment

Hurh! LAWA-LAWA ank dia~

Luffy said... Reply To This Comment

haha..dia ni bijak kot..cuma dia sengal2 lembu cket r..haha

Cik Ila said... Reply To This Comment

An : Sangat macho.dlm tv je sengal sket.

BabyKristal: yeah.muka sebijik.Boleh ganti!

Fariq : Cerita feveret tu! haha

Sarah : cantik sgt!

Shahjiehan : Aish..dia pun ada taste gak..kui3..

Ken : absolutely cool!

Fathiah : padan la ngan Mr.Bean..hensem.haha

Ciki : Sebijik sangat2..

Bazilah : Suara dlm TV tak sedap.suara sengal..

Azinur : Ni nak kasi tau la ni.hehe

SpaQue : Hidung pnjang2..hihi

Solihin : mesti la hensem.bapak dia macho! haha

4min93 : Sememangnya dia hensem!!

Emilia : sebijik muka mr.bean.boleh ganti la!

Ash Ralh : btul2..hensem n comel!

Luffy : sangat bijak.dia kan prof.hehe